Dalekovod ugovorio posao od 43 milijuna eura u Ukrajini

Bez autora
Aug 22 2015

Zagrebački Dalekovod zaključio je ugovor vrijedan više od 43 milijuna eura s ukrajinskom nacionalnom elektroenergetskom kompanijom Ukrenergo, izvijestio je u četvrtak putem Zagrebačke burze.Ugovor je s tom ukrajinskom tvrtkom u Kijevu potpisao predsjednik Uprave Dalekovoda Paško Vela. Riječ je o poslu nadogradnje i modernizacije transformatorske stanice Kyivska na projektu izgradnje 750 kV dalekovoda Rivne - Kijev, Lot 3, navodi se u obavijesti Dalekovoda. Ugovor o novom vrijednom poslu uslijedio je nakon uspješno zaključenog ugovora u Finskoj početkom tjedna, kada je u Helsinkiju Dalekovod s finskom tvrtkom Fingrid potpisao ugovor za izgradnju dalekovoda, vrijedan gotovo 20 milijuna eura.

Zagrebački Dalekovod zaključio je ugovor vrijedan više od 43 milijuna eura s ukrajinskom nacionalnom elektroenergetskom kompanijom Ukrenergo, izvijestio je u četvrtak putem Zagrebačke burze.Ugovor je s tom ukrajinskom tvrtkom u Kijevu potpisao predsjednik Uprave Dalekovoda Paško Vela.

Riječ je o poslu nadogradnje i modernizacije transformatorske stanice Kyivska na projektu izgradnje 750 kV dalekovoda Rivne - Kijev, Lot 3, navodi se u obavijesti Dalekovoda. Ugovor o novom vrijednom poslu uslijedio je nakon uspješno zaključenog ugovora u Finskoj početkom tjedna, kada je u Helsinkiju Dalekovod s finskom tvrtkom Fingrid potpisao ugovor za izgradnju dalekovoda, vrijedan gotovo 20 milijuna eura.

Taj je posao važan za Dalekovod, istaknuli su iz te tvrtke, “jer znači dugo očekivani ulazak na finsko tržište na kojem se u sljedećem razdoblju očekuju dodatni natječaji i poslovi”.    

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik