Ruska kompanija zainteresovana za investiranje u banjski turizam

Bez autora
Aug 29 2015

Predsednik Privredne komore Srbije (PKS) PKS Marko Čadež upozano je ruske privednike sa ambijentom za investiranje u Srbiji i reformom komorskog sistema koja će ponuditii bolji ambijent za ulaganje u privredne sektore. Kako se navodi u saopštenju PKS, predstavnici ruske kompanije za investicije i razvoj „BIDG“ izneli su svoje planove i konkretne projekte za izgradnju turističko – banjskog kompleksa Romulijana u Gamzigradskoj banji. Njihov razvojni program zasnovan je na modernizaciji postojećih turističkih kompleksa i izgradnju novih objekata specijalizovanih za stvaranje uslova za rekreaciju tokom cele godine i usvajanja zdravstvenih programa u skladu sa savremenim standardima najboljih centara u Evropi i svetu. Stvaranje takvih objekata privućiče veliki broj turista iz Srbije, Rusije i Evrope, istaknuto je na sastanku u PKS. Predstavnici ruske kompanije najavili su da bi se ulaganjem u ove objekte otvorilo više od 200 radnih mesta,dodaje se u saopštenju.

Predsednik Privredne komore Srbije (PKS) PKS Marko Čadež upozano je ruske privednike sa ambijentom za investiranje u Srbiji i reformom komorskog sistema koja će ponuditii bolji ambijent za ulaganje u privredne sektore.

Kako se navodi u saopštenju PKS, predstavnici ruske kompanije za investicije i razvoj „BIDG“ izneli su svoje planove i  konkretne projekte za izgradnju turističko – banjskog kompleksa Romulijana u Gamzigradskoj banji. Njihov razvojni program zasnovan je na modernizaciji postojećih turističkih kompleksa i izgradnju novih objekata specijalizovanih za stvaranje uslova za rekreaciju tokom cele godine i usvajanja zdravstvenih programa u skladu sa savremenim standardima najboljih centara u Evropi i svetu.

Stvaranje takvih objekata privućiče veliki broj turista iz Srbije, Rusije i Evrope, istaknuto je na sastanku u PKS. Predstavnici ruske kompanije najavili su da bi se ulaganjem u ove objekte otvorilo više od 200 radnih mesta,dodaje se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik