LG tastatura „za džep“

Bez autora
Aug 29 2015

Blutut tastatura „Roli“ može da se upari s dva uređaja. Kada više nije potrebna, jednostavno se može zamotati u štapić koji staje u gotovo svaku torbicu!Tehnološki gigant LG je u četvrtak predstavio novu bežičnu tastaturu „Roli“ koja istovremeno može da radi s dva uređaja, a kada je posao gotov može da se smota u „štapić“ koji lako stane u torbicu. Zvanično predstavljanje najavljeno je za sledeću nedelju na sajmu IFA u Berlinu, a njom korejska kompanija želi da poveća svoj udeo na sve većem tržištu dodataka za mobilne uređaje.

Blutut tastatura „Roli“ može da se upari s dva uređaja. Kada više nije potrebna, jednostavno se može zamotati u štapić koji staje u gotovo svaku torbicu!

Tehnološki gigant LG je u četvrtak predstavio novu bežičnu tastaturu „Roli“ koja istovremeno može da radi s dva uređaja, a kada je posao gotov može da se smota u „štapić“ koji lako stane u torbicu.

Zvanično predstavljanje najavljeno je za sledeću nedelju na sajmu IFA u Berlinu, a njom korejska kompanija želi da poveća svoj udeo na sve većem tržištu dodataka za mobilne uređaje.

„Roli“ se, za razliku od drugih prenosnih tastatura, odmotava duž četiri reda, a iz kompanije LG kažu kako će tastatura biti dovoljno prostrana za većinu desktop korisnika.

Opremljena je i sa dve ručice na izvlačenje koje će držati telefon ili tablet u uspravnom položaju. Automatski se pokreće uparivanje čim korisnik započne razmotavanje tastature, a jednostavnim pritiskom na taster se bira između uređaja.

Jedna AAA baterija dovoljna je za do tri meseca korišćenja. „Roli“ već u septembru, stiže u prodavnice u SAD.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik