Montenegro Airlines prevezao 4% više putnika

Bez autora
Sep 02 2015

U prvih osam mjeseci ove godine nacionalni avio-prevoznik, Montenegro Airlines prevezao je oko 410.000 putnika što je oko četiri odsto više nego prošle godine, kazao je komercijalni direktor kompanije Predrag Marković. On je naglasio da je avgust 2015. najuspješniji mjesec u posljednje četiri godine. Trend iz avgusta predstavlja kontinuitet povećanja broja putnika, od početka godine. MA je za prvih osam mjeseci prevezao oko 410.000 putnika, što je oko četiri odsto više nego prošle godine, rekao je Marković. On je dodao i da su ostvarili rast u sve tri kategorije saobraćaja, u redovnom dva odsto, u kod šeru 10 odsto i u čarteru 25 odsto.

U prvih osam mjeseci ove godine nacionalni avio-prevoznik, Montenegro Airlines prevezao je oko 410.000 putnika što je oko četiri odsto više nego prošle godine, kazao je komercijalni direktor kompanije Predrag Marković.

On je naglasio da je avgust 2015. najuspješniji mjesec u posljednje četiri godine.

"Trend iz avgusta predstavlja kontinuitet povećanja broja putnika, od početka godine. MA je za prvih osam mjeseci prevezao oko 410.000 putnika, što je oko četiri odsto više nego prošle godin, erekao je Marković u Jutarnjem program TVCG.

On je dodao i da su ostvarili rast u sve tri kategorije saobraćaja, u redovnom dva odsto, u kod šeru 10 odsto i u čarteru 25 odsto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik