Investitori će doći ako su uslovi dobri

Bez autora
Sep 02 2015

Srbiji su potrebne investicije velikih kompanija koje bi u nju ulagale, a investitori će doći ako su uslovi dobri, izjavio je danas predsednik Nemačko-srpskog privrednog udruženja Ronald Zeliger, podsetivši da je MMF priznao činjenice o aktuelnom razvoju naše zemlje.On kaže i da je ponosan zbog te činjenice i istakao da će nemačke i srpske kompanije učiniti sve da se podrži i osnaži taj razvoj. Nemačke i srpske kompanije će biti dobar i pouzdan partner vladi i državi Srbiji, rekao je Zeliger.

Srbiji su potrebne investicije velikih kompanija koje bi u nju ulagale, a investitori će doći ako su uslovi dobri, izjavio je danas predsednik Nemačko-srpskog privrednog udruženja Ronald Zeliger, podsetivši da je MMF priznao činjenice o aktuelnom razvoju naše zemlje.

On kaže i da je ponosan zbog te činjenice i istakao da će nemačke i srpske kompanije učiniti sve da se podrži i osnaži taj razvoj.

"Nemačke i srpske kompanije će biti dobar i pouzdan partner vladi i državi Srbiji", rekao je Zeliger.

On je u izjavi Tanjugu dodao i da je srećan što su se MMF i Vlada Srbije dogovorili oko ekonomske budućnosti Srbije.

Ohrabrujuće je to što je ta misija, podvukao je, promenila svoju prvobitnu procenu i priznala činjenice o aktuelnom razvoju Srbije.

"Potrebne su nam investicije, nova radna mesta i velike kompanije koje bi investirale u Srbiju. To bi ojačalo našu ekonomiju u globalnoj perspektivi, otvorila bi se nova radna mesta, ali isto nam treba da prodajemo naše proizvode. Kompanijama koje rade ovde Srbija je tržište", rekao je Zeliger.

Ako samo tržiste bude snažnije, zaključuje Zeliger, time će i operativni rezultati tih kompanija biti veći.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik