Reciklažom lakše do novog automobila

Bez autora
Sep 02 2015

Najveći domaći proizvođač automobila “Fijat Krajsler automobili Srbija” odlučio je da još dva modela Fijat automobila ponudi po akcijskoj ceni za recikliranje starih vozila. Tako će “Fijat 500” od sada moći da se kupi sa popustom od 3.700 evra, a “Fijat Panda” sa 1.300 evra popusta. Fijat je zadovoljan dosadašnjom akcijom reciklaže, koja je pored ekološke dala i poslovne rezultate. Domaći "Fijat 500 L" najprodavniji je automobil u Srbiji u posednja tri meseca od kako je reciklaža počela. Samo u avgustu prodaja popularnog novog Fiće skočila je za 20 odsto, a skoro 80 odsto kupovina se zasniva na reciklaži starih automobila, većinom Zastavinog programa. Recikažni centar u Železniku radi punom parom, a "Fijat" je razradio veliki broj kombinacija za kupce, pa tako nudi i beskamatni kredit sa učešćem od 30 odsto.

Najveći domaći proizvođač automobila “Fijat Krajsler automobili Srbija” odlučio je da još dva modela Fijat automobila ponudi po akcijskoj ceni za recikliranje starih vozila. Tako će “Fijat 500” od sada moći da se kupi sa popustom od 3.700 evra, a “Fijat Panda” sa 1.300 evra popusta. Fijat je zadovoljan dosadašnjom akcijom reciklaže, koja je pored ekološke dala i poslovne rezultate.

Domaći "Fijat 500 L" najprodavniji je automobil u Srbiji u posednja tri meseca od kako je reciklaža počela. Samo u avgustu prodaja popularnog novog Fiće skočila je za 20 odsto, a skoro 80 odsto kupovina se zasniva na reciklaži starih automobila, većinom Zastavinog programa.

Recikažni centar u Železniku radi punom parom, a "Fijat" je razradio veliki broj kombinacija za kupce, pa tako nudi i beskamatni kredit sa učešćem od 30 odsto.

"Posebna nova ponuda su automobili 'Fijat 500' i 'Fijat Panda', a njihove cene su snižene iako se ne proizvode u Srbiji. Na akcijsku cenu idu popusti od 750 evra za zamenu staro za novo, dok su za reciklažu popusti 1.500 evra za kupovinu 'Fijata 500' ,a 'pande' 1.000 evra. Sve subvenicije obezbedio je Fijat, a mi želimo da pomognemo kupcima i privredi Srbije", kaže komercijalni direktor FKA Srbija Umberto Janučeli.

Ovu prodajnu akciju "Fijat" je sproveo u čitavoj zapadnoj Evropi i rezultati su odlični. Akcija reciklaže je potpuno besplatna za kupce, jer je cena starog automobila na kilogram i njegovog uništenja ista. Automobili se ekološki uništavaju, tako da iza njih nema zagađenja čovekove okoline mastima, uljima ni kiselinom.

"Možemo sa ponosom da kažemo da je 'Fijat 500 L' najprodavniji automobil na tržištu. Ova reciklaža pomaže ljudima da se otarase starih automobila koji su nebezbedni i da kupe potpuno novo ekološki ali i bezbednosno sigurno vozilo", napominje marketing menadžer FKA Boris Čučković.

"Fijat Krajsler Automobili Srbija" daju popuste i za celokupnu gamu "Fijat", "Krajsler" i "Alfa Romeo" vozila. Popusti se kreću od 2.000 do 8.000 evra, u zavisnosti od modela, a odnose se na zamenu staro za novo.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik