U avgustu povećan broj zaposlenih za 2,81 odsto

Bez autora
Sep 08 2015

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas u Bačkoj Palanci da naša zemlja beleži rast zaposlenosti od 2,81 odsto u prošlom mesecu u odnosu na isti prošlogodišnji period.Vulin je prilikom obilaska fabrike "DIV trades" istakao da je, prema podacima Nacionalne službe za zapošljavanje, u avgustu zaposleno 1.235 ljudi, uz napomenu da je ovom trenutku najbitnije zadržati političku stabilnost, koja će učiniti da ekonomski pokazatelji budu još bolji.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas u Bačkoj Palanci da naša zemlja beleži rast zaposlenosti od 2,81 odsto u prošlom mesecu u odnosu na isti prošlogodišnji period.

Vulin je prilikom obilaska fabrike "DIV trades" istakao da je, prema podacima Nacionalne službe za zapošljavanje, u avgustu zaposleno 1.235 ljudi, uz napomenu da je ovom trenutku najbitnije zadržati političku stabilnost, koja će učiniti da ekonomski pokazatelji budu još bolji.

On je objasnio da je pomenuta kompanija jedan od lidera na Balkanu u proizvodnji kontejner vreća za hemijsku i prehrambenu industriju, rudnike i građevinarstvo.

Ova kompanija stalno povećava broj zaposlenih i redovno ulaže u njihovo usavršavanje, i na taj način predstavlja primer uspešnog poslovanja i razvoja, ocenio je ministar.

Direktor proizvodnje u kompaniji "DIV trades" Arsen Božić naveo je da će ta firma nastaviti da usmerava veliki deo svojih proizvoda ka izvozu, ističući da na taj način pomaže i svojoj državi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik