Otvoren novi fabrički pogon u Šimanovcima

Bez autora
Sep 10 2015

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Zorana Mihajlović otvorila je danas u Šimanovcima novu fabriku za proizvodnju ekspandiranog polistirena slovenačke kompanije "JUB", u koju je ta kompanija uložila 5,6 miliona evra i gde je zaposleno 20 novih radnika. Mihajlović je na ovoj svečanosti poručila da će Vlada nastaviti da unapređuje ambijent za dolazak stranih investitora, i dodala da je, zahvaljujući novim investicijama, u prethodnih godinu i po dana u našoj zemlji zaposleno 9.000 ljudi, dok će ukupno biti otvoreno 13.000 radnih mesta. Takođe, ona je najavila da će se u narednom periodu više voditi računa o kvalitetu građevinskog materijala koji se koristi, ali o ekologiji i unapređenju energetske efikasnosti.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Zorana Mihajlović otvorila je danas u Šimanovcima novu fabriku za proizvodnju ekspandiranog polistirena slovenačke kompanije "JUB", u koju je ta kompanija uložila 5,6 miliona evra i gde je zaposleno 20 novih radnika.

Mihajlović je na ovoj svečanosti poručila da će Vlada nastaviti da unapređuje ambijent za dolazak stranih investitora, i dodala da je, zahvaljujući novim investicijama, u prethodnih godinu i po dana u našoj zemlji zaposleno 9.000 ljudi, dok će ukupno biti otvoreno 13.000 radnih mesta.

Takođe, ona je najavila da će se u narednom periodu više voditi računa o kvalitetu građevinskog materijala koji se koristi, ali o ekologiji i unapređenju energetske efikasnosti.

Direktor kompanije "JUB" Aleksander Kuljaj ukazao je na to da je ta kompanija kompletirala proizvodnju fasadnih sistema u Srbiji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik