Novi Sad: 20. međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva "Sjaj" i Sajam venčanja

Bez autora
Nov 05 2015

20. međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva "Sjaj" biće održana od 5. do 8. novembra 2015. godine na Novosadskom sajmu.Zanatsko umeće, kreativnost i lepota biće i ove godine zajednički imenitelji Međunarodne izložbe zlatarstva i časovničarstva "Sjaj". Na Izložbi zlatarstva i časovničarstva bogat izbor unikatnog i serijskog nakita i časovnika, prikazaće i ove godine veliki broj izlagača iz naše i zemalja u okruženju.

20. međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva "Sjaj" biće održana od  5. do 8. novembra 2015. godine na Novosadskom sajmu.

Zanatsko umeće, kreativnost i lepota biće i ove godine  zajednički imenitelji Međunarodne izložbe zlatarstva i časovničarstva  "Sjaj". Na Izložbi zlatarstva i  časovničarstva bogat izbor unikatnog i serijskog nakita i časovnika, prikazaće i ove godine veliki broj izlagača iz naše i zemalja u okruženju.

U istom terminu sa Izložbom „Sjaj”, prvi put u 2015. godini, organizuje se i Sajam venčanja, koji objedinjuje ponudu svih proizvoda i usluga neophodnih za organizaciju ceremonije venčanja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik