Vlada Srbije će pomoći razvoju ženskog preduzetništva

Bez autora
Sep 27 2015

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović posetila je danas Festival zimnice u Koceljevi i tom prilikom poručila da su žene u tom mestu pokazale da mogu da budu uspešne preduzetnice.Mihajlović, koja je i predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za rodnu ravnopravnost, rekla je da su žene u Koceljevi pokazale da žensko preduzetništvo može da uspe, a naš je zadatak da to proširimo, kako bi svaki grad u Srbiji imao žene preduzetnice.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović posetila je danas Festival zimnice u Koceljevi i tom prilikom poručila da su žene u tom mestu pokazale da mogu da budu uspešne preduzetnice.

Mihajlović, koja je i predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za rodnu ravnopravnost, rekla je da su žene u Koceljevi pokazale da žensko preduzetništvo može da uspe, a naš je zadatak da to proširimo, kako bi svaki grad u Srbiji imao žene preduzetnice.

Ona je rekla da će Vlada Srbije pomoći preduzetnicama jer Srbija mora da razvija pre svega žensko preduzetnistvo.

Potpredsednik Vlade je podsetila da Festival zimnice traje već sedmu godinu za redom i da su žene u ovom mestu pokazale da imaju strpljenja, mudrosti, borbenosti i hrabrosti da naprave nešto dobro.

Kao član Vlade vam želim svu sreću, ali tu sam i da pomognem i to ne samo ženama Koceljeva, nego i da pomognem da Koceljeva bude model za sve u Srbiji. Naše žene su dovoljno snažne i jake da mogu zajedno sa muškarcima da rade, rekla je Mihajlović.

Ona je naglasila da nema razloga da Festival zimnice ne bude poznat, ne samo u Srbiji, nego i šire, kao što su poznati Guča i Egzit.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik