Prosečna zarada bez poreza i doprinosa u avgustu 44.630 dinara

Bez autora
Sep 27 2015

Republički zavod za statistiku saopštio je danas da prosečna zarada isplaćena u avgustu ove godine iznosi 61.538 dinara, što je u odnosu na prosečnu zaradu isplaćenu u prethodnom mesecu nominalno manje za 1,8 odsto, a realno manje za 2,7 odsto.U saopštenju se navodi da prosečna zarada bez poreza i doprinosa isplaćena u avgustu 2015. godine iznosi 44.630 dinara, pri čemu je u poređenju sa prosečnom zaradom bez poreza i doprinosa isplaćenom u julu nominalno manja za 2,1 odsto, dok je realno manja za 3 odsto.

Republički zavod za statistiku saopštio je danas da prosečna zarada isplaćena u avgustu ove godine iznosi 61.538 dinara, što je u odnosu na prosečnu zaradu isplaćenu u prethodnom mesecu nominalno manje za 1,8 odsto, a realno manje za 2,7 odsto.

U saopštenju se navodi da prosečna zarada bez poreza i doprinosa isplaćena u avgustu 2015. godine iznosi 44.630 dinara, pri čemu je u poređenju sa prosečnom zaradom bez poreza i doprinosa isplaćenom u julu nominalno manja za 2,1 odsto, dok je realno manja za 3 odsto.

Prosečna zarada isplaćena u avgustu ove godine nominalno je manja za 2,3 odsto, a realno je manja za 4,3 odsto, kada se uporedi sa prosečnom zaradom isplaćenom u istom mesecu prošle godine.

Prosečna zarada bez poreza i doprinosa isplaćena u avgustu nominalno je manja za 2,1 odsto, a realno je manja za 4,1 odsto, u odnosu na prosečnu zaradu bez poreza i doprinosa isplaćenu u avgustu 2014. godine.

Prosečna zarada isplaćena u periodu januar–avgust ove godine nominalno je manja za 0,8 odsto, a realno je manja za 2,2 odsto, u poređenju sa prosečnom zaradom isplaćenom u istom prošlogodišnjem periodu.

Prosečna zarada bez poreza i doprinosa isplaćena u periodu januar–avgust 2015. godine, kada se uporedi sa prosečnom zaradom bez poreza i doprinosa isplaćenom u istom periodu 2014. godine, nominalno je manja za 0,5, dok je realno manja za 1,9 odsto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik