Provjera osiguranja putem interneta

Bez autora
Sep 29 2015

Osiguranici Fonda zdravstvenog osiguranja RS putem internet stranice fonda od sada mogu da provjere svoj status osiguranja, odnosno da li mogu ovjeriti zdravstvenu knjižicu, kao i kada su i gdje zakazani za magnetnu rezonancu ili kompjuterizovanu tomografiju.Ove novine, kao i android aplikacija, omogućene su zahvaljujući novoj internet stranici FZO RS koja pored modernijeg dizajna omogućava korisnicima da na jednostavniji način saznaju sve o zdravstvenom osiguranju, pravima osiguranika i drugim značajnijim aktivnostima fonda.

Osiguranici Fonda zdravstvenog osiguranja RS putem internet stranice fonda od sada mogu da provjere svoj status osiguranja, odnosno da li mogu ovjeriti zdravstvenu knjižicu, kao i kada su i gdje zakazani za magnetnu rezonancu ili kompjuterizovanu tomografiju.

Ove novine, kao i android aplikacija, omogućene su zahvaljujući novoj internet stranici FZO RS koja pored modernijeg dizajna omogućava korisnicima da na jednostavniji način saznaju sve o zdravstvenom osiguranju, pravima osiguranika i drugim značajnijim aktivnostima fonda. Novina je i da će fond ubuduće, osim tradicionalnih medija i internet stranice, javnost informisati i putem društvenih mreža "Fejsbuk" i "Tviter".

- Cilj nam je da maksimalno približimo našu instituciju građanima, kao i medijima, prvenstveno poboljšanjem informisanosti o zdravstvenom osiguranju i pravima osiguranika - ističu u fondu.

Kao i do sada, na internet stranici fonda dostupne su sve najznačajnije informacije iz obaveznog zdravstvenog osiguranja, a, između ostalog, sada je dostupan sadržaj i na engleskom jeziku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik