“Big Blue” progašen za najbolju turističku agencija u Jugoistočnoj Evropi

Bez autora
Oct 01 2015

Nagrada "Brand Leader Award" je prestižna nagrada koja se svake godine dodeljuje liderima iz svojih oblasti delovanja. U Sava Centru održana je 5. Biznis konferencija "SEET 2015" i u okviru nje je dodeljena nagrada "Brand Leader Award 2015”, a dobitnik je “Big Blue” agencija iz Begrada, kao najbolja turistička agencija Jugoistočne Evrope. Ova nagrada se dodeljuje već 12 godina u cilju afirmacije pojedinaca, kompanija, institucija i medija koji svojim radom postavljaju nove standarde i unapređuju tržište. Ovo je prvi put da je nagradu dobio “Big Blue”, a vlasnik agencija Ivan Radojević je rekao da za ovu godinu ta agencija priprema brojna iznenađenja za svoje putnike, kao i za buduće putnike i da će opravdati svoju lidersku poziciju.

Nagrada "Brand Leader Award" je prestižna nagrada koja se svake godine dodeljuje liderima iz svojih oblasti delovanja.

U Sava Centru održana je 5. Biznis konferencija "SEET 2015" i u okviru nje je dodeljena nagrada "Brand Leader Award 2015”, a dobitnik je “Big Blue” agencija iz Begrada, kao najbolja turistička agencija Jugoistočne Evrope.

Ova nagrada se dodeljuje već 12 godina u cilju afirmacije pojedinaca, kompanija, institucija i medija koji svojim radom postavljaju nove standarde i unapređuju tržište. Ovo je prvi put da je nagradu dobio “Big Blue”, a vlasnik agencija Ivan Radojević je rekao da za ovu godinu ta agencija priprema brojna iznenađenja za svoje putnike, kao i za buduće putnike i da će opravdati svoju lidersku poziciju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik