"Beograd na vodi", prodato više od 75 odsto stanova u jednoj kuli

Bez autora
Oct 05 2015

Počela je prodaja stanova u "Beogradu na vodi". U jednoj od dve stambene kule, saopštavaju u preduzeću "Beograd na vodi", prodato je 75 odsto stanova. Kupci su većinom iz Srbije, ali detalji o tome koliko ih je i koliko je stanova tačno prodato još nisu saopšteni. Pogled na Savu iz "Beograda na vodi" koštaće od 2.500 do 2.700 evra po kvadratu. Onih koji su spremni da plate tu cenu izgleda nije bilo malo. Danas smo našim kupcima ponudili stanove iz prve A kule i više od 75 odsto ponuđenih stanova je prodato. To predstavlja ključnu prekretnicu u razvoju projekta, kaže Nikola Nedeljković, generalni direktor kompanije "Beograd na vodi". U ponudi su stanovi od jednosobnih do četvorosobnih, sa pogledom na reku Savu, a dve kule sa po dvadeset spratova, koje su trenutno u izgradnji, nalaze se na odličnoj lokaciji u okviru jednog od najvažnijih projekata u Beogradu.

Počela je prodaja stanova u "Beogradu na vodi". U jednoj od dve stambene kule, saopštavaju u preduzeću "Beograd na vodi", prodato je 75 odsto stanova. Kupci su većinom iz Srbije, ali detalji o tome koliko ih je i koliko je stanova tačno prodato još nisu saopšteni.

Pogled na Savu iz "Beograda na vodi" koštaće od 2.500 do 2.700 evra po kvadratu. Onih koji su spremni da plate tu cenu izgleda nije bilo malo.

"Danas smo našim kupcima ponudili stanove iz prve A kule i više od 75 odsto ponuđenih stanova je prodato. To predstavlja ključnu prekretnicu u razvoju projekta", kaže Nikola Nedeljković, generalni direktor kompanije "Beograd na vodi".

U ponudi su stanovi od jednosobnih do četvorosobnih, sa pogledom na reku Savu, a dve kule sa po dvadeset spratova, koje su trenutno u izgradnji, nalaze se na odličnoj lokaciji u okviru jednog od najvažnijih projekata u Beogradu.

Svi stanovi će biti vrhunskog kvaliteta i završne obrade sa velikim terasama, direktnim pristupom na Savsku promenadu i restorane, saopštila je kompanija, uz podsećanje da se prodaja stanova odvija po principu registracije zainteresovanih za kupovinu.

Budući stanari će biti u prilici, kako je navedeno, da koriste niz ekskluzivnih pogodnosti uključujući i zatvoreni bazen, deo za jogu i odmor, moderan fitnes centar, igralište za decu, krovne vrtove i prostrane terase namenjene raznovrsnim aktivnostima.

Interesovanje je bilo veće nego što se očekivalo, rekao je gradonačelnik Siniša Mali. Nije želeo da otkrije ko je, pogotovo u jučerašnjoj VIP pretprodaji, kupio stan u "Beogradu na vodi". Osim što je rekao da on nije jedan od kupaca.

"Ja sam rekao da smatram da je to najlepši deo u Beogradu i kada bih imao potrebe za stanom, to bi bilo u 'Beogradu na vodi'. Najveći broj kupaca je iz Srbije i to dovoljno govori o tome koliko je važno da ovaj prvi korak bude urađen kako treba", kaže Siniša Mali.

Zainteresovani su kupoprodajne ugovore potpisivali u Galeriji "Beograda na vodi", ali taj događaj bio je zatvoren za medije. Kako su za RTS objasnili u preduzeću "Beograd na vodi", razlog je zaštita privatnosti kupaca. 

Stan od 50 kvadrata koštaće oko 125.000 evra, a plaćaće se u sedam rata. Deset odsto ukupne sume daje se odmah kao kapara, ostatak se plaća u skladu sa fazama izgradnje. U prvoj polovini 2018. godine na mestu gradilišta trebalo bi da bude oko 300 stanova.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik