Tigar obućom snabdeva skandinavsku vojsku i Hong Kong

Bez autora
Oct 05 2015

Kompanija Tigar a.d. zaštitnom obućom u vrednosti od 4.700.000 evra danas snabdeva armije skandinavskih zemalja i vatrogasne jedinice u Hong Kongu, a 75 odsto realizacije Tigrovih proizvoda pripada inostranim tržištima. Očekivana i ugovorena vrednost realizacije obuće je vredna od 4.700.000 evra ili 117.000 pari obuće, a tu vrstu obuće vrhunskog kvaliteta i dizajna kompanije Tigar prepoznali su i kupci iz Zapadne Evrope, Skandinavije, Azije i Amerike, saopštila je ta kompanija. Prema rečima izvršnog direktora za komercijalu i marketing Tigra a.d. Branislava Churića, inostranim tržištima pripada 75 odsto realizacije Tigrovih proizvoda. On je podsetio da od 2013. kompanija Tigar odgovara na visoke zahteve tendera nabavke vojnih čizama specijalne namene estonske, švedske i finske armije.

Tigar obućom snabdeva skandinavsku vojsku i Hong KongKompanija Tigar a.d. zaštitnom obućom u vrednosti od 4.700.000 evra danas snabdeva armije skandinavskih zemalja i vatrogasne jedinice u Hong Kongu, a 75 odsto realizacije Tigrovih proizvoda pripada inostranim tržištima.

Očekivana i ugovorena vrednost realizacije obuće je vredna od 4.700.000 evra ili 117.000 pari obuće, a tu vrstu obuće vrhunskog kvaliteta i dizajna kompanije Tigar prepoznali su i kupci iz Zapadne Evrope, Skandinavije, Azije i Amerike, saopštila je ta kompanija.

Prema rečima izvršnog direktora za komercijalu i marketing Tigra a.d. Branislava Churića, inostranim tržištima pripada 75 odsto realizacije Tigrovih proizvoda.

On je podsetio da od 2013. kompanija Tigar odgovara na visoke zahteve tendera nabavke vojnih čizama specijalne namene estonske, švedske i finske armije.

Kompanija Tigar lansirala je i novu kolekciju modne i dečije gumene obuće za prve kišne dane, a kako ističu proizvođači, domaće gumene čizme koje su izrađene od visokokvalitetnih materijala u skladu su s definisanim ekološkim standardima, spoj su bezbednosti, mode i tradicije.

"Ovih dana ulazimo u projekat razvoja i komercijalizacije čizama s motivima pirotskog ćilima u saradnji sa udruženjem Damsko srce, što će biti dva brenda u jednom", rekla je marketing menadžer Tigra Danijela Aleksov.

U okviru akcije "Najbolje iz Srbije", Tigar obuća je ove godine dobila nagradu u kategoriji najbolji robni brend, čime je potvrdila osmodecenijsku tradiciju, kvalitet i originalnost.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik