Septembar doneo rast BG aerodromu

Bez autora
Oct 05 2015

U prvih devet meseci na Aerodromu "Nikola Tesla" usluženo je 3,8 miliona putnika, što je rast od pet odsto od početka godine. Nakon što je u avgustu zabeležen prvi pad broja putnika na mesečnom nivou još od aprila 2013. godine, septembar je doneo neznatni rast broja putnika na Aerodromu "Nikola Tesla". Tokom septembra usluženo je 491.656 putnika što je povećanje od 1,3 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine. U prvih devet meseci ove godine, kroz najveću domaću vazdušnu luku je prošlo 3,8 miliona putnika, skoro pet odsto više nego u periodu januar-septembar 2014. godine.

U prvih devet meseci na Aerodromu "Nikola Tesla" usluženo je 3,8 miliona putnika, što je rast od pet odsto od početka godine.

Nakon što je u avgustu zabeležen prvi pad broja putnika na mesečnom nivou još od aprila 2013. godine, septembar je doneo neznatni rast broja putnika na Aerodromu "Nikola Tesla".

Tokom septembra usluženo je 491.656 putnika što je povećanje od 1,3 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine.

U prvih devet meseci ove godine, kroz najveću domaću vazdušnu luku je prošlo 3,8 miliona putnika, skoro pet odsto više nego u periodu januar-septembar 2014. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik