Pomoć države mladim preduzetnicima

Bez autora
Oct 05 2015

Državni sekretar Ministarstva omladine i sporta Vlade Republike Srbije Nenad Borovčanin izjavio je danas da su mladi preduzetnici heroji današnjeg vremena i da država nastoji da kroz različite programe podstakne njihovo angažovanje.Borovčanin je tokom posete DELI centru za kreativno delovanje u Nišu podsetio na to da je ovaj kreativan centar mladih preduzetnika otvoren 30. jula, i dodao da je država za taj projekat izdvojila 2,3 miliona dinara. On je objasnio da će se državi uloženi novac vratiti kroz poreze i doprinose, i dodao da će model DELI centra biti ponuđen i drugim ministarstvima, pre svega Ministarstvu privrede, kako bi takvi centri zaživeli po celoj Srbiji.

Državni sekretar Ministarstva omladine i sporta Vlade Republike Srbije Nenad Borovčanin izjavio je danas da su mladi preduzetnici heroji današnjeg vremena i da država nastoji da kroz različite programe podstakne njihovo angažovanje.

Borovčanin je tokom posete DELI centru za kreativno delovanje u Nišu podsetio na to da je ovaj kreativan centar mladih preduzetnika otvoren 30. jula, i dodao da je država za taj projekat izdvojila 2,3 miliona dinara.

On je objasnio da će se državi uloženi novac vratiti kroz poreze i doprinose, i dodao da će model DELI centra biti ponuđen i drugim ministarstvima, pre svega Ministarstvu privrede, kako bi takvi centri zaživeli po celoj Srbiji.

DELI centar, u kojem radi 15 mladih preduzetnika, spaja kreativne ljude koji u njemu rade i koji dele svoje ideje, znanja i iskustva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik