Osnovali kompaniju za Crnu Goru i Srbiju

Bez autora
Oct 08 2015

Kompanija HotelBrain, koja ima menadžment ugovore o upravljanju i razvoju preko 120 hotela u šest zemalja, osnovala je ogranke i na tržištima Crne Gore i Srbije, a njena kancelarija je otvorena u Beogradu. Kako je saopšteno iz HotelBraina, kompanija već ima u Srbiji pod svojim menadžmentom dva hotela i jedan razvojni projekat. U proteklih nekoliko mjeseci potpisani su ugovori o hotelskom menadžmentu i to sa novosadskim hotelom Park, koji ima pet zvjezdica, renoviranim hotelom Leopold prvi na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Potpisan je i ugovor za razvojni i projekat upravljanja butik hotelom Vila Park u Novom Sadu. Nakon Grčke, Libije, Turske i Kipra, Crna Gora i Srbija su peta i šesta država u kojima je HotelBrain odlučio da primijeni svoj hotel menadžment model. HotelBrain je u poslovnom svijetu poznat kao značajan regulator poslovanja hotelske industrije i postavljanja standarda kvaliteta usluge na široj teritoriji istočnog mediterana i Balkana.

Kompanija HotelBrain, koja ima menadžment ugovore o upravljanju i razvoju preko 120 hotela u šest zemalja, osnovala je ogranke i na tržištima Crne Gore i Srbije, a njena kancelarija je otvorena u Beogradu.

Kako je saopšteno iz HotelBraina, kompanija već ima u Srbiji pod svojim menadžmentom dva hotela i jedan razvojni projekat, prenosi SEEbiz. U proteklih nekoliko mjeseci potpisani su ugovori o hotelskom menadžmentu i to sa novosadskim hotelom Park, koji ima pet zvjezdica, renoviranim hotelom Leopold prvi na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Potpisan je i ugovor za razvojni i projekat upravljanja butik hotelom Vila Park u Novom Sadu.

Nakon Grčke, Libije, Turske i Kipra, Crna Gora i Srbija su peta i šesta država u kojima je HotelBrain odlučio da primijeni svoj hotel menadžment model.

HotelBrain je u poslovnom svijetu poznat kao značajan regulator poslovanja hotelske industrije i postavljanja standarda kvaliteta usluge na široj teritoriji istočnog mediterana i Balkana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik