Poreska uprava pokrenula 188 stečajeva

Bez autora
Oct 08 2015

Poreska uprava Srbije saopštila je danas da je do sada pokrenula 188 stečajnih postupaka. Stečajni postupci pokrenuti su u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima, navela je Poreska uprava. Direktor Agencije za privatizaciju Ljubomir Šubara izjavio je danas da je BIP mogao da se spase da Poreska uprava, prvi put u svojoj istoriji, nije pokrenula stečajni postupak nad ovim preduzećem. Šubara je odlukom vlade udaljen sa mesta direktora Agencije za privatizaciju, a na današnjoj konferenciji za novinare je negirao sve optužbe koje je na njegov račun izneo ministar privrede Željko Sertić. Šubara je rekao da će postupiti u skladu sa vladinom odlukom.

Poreska uprava Srbije saopštila je danas da je do sada pokrenula 188 stečajnih postupaka.

Stečajni postupci pokrenuti su u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima, navela je Poreska uprava.

Direktor Agencije za privatizaciju Ljubomir Šubara izjavio je danas da je BIP mogao da se spase da Poreska uprava, prvi put u svojoj istoriji, nije pokrenula stečajni postupak nad ovim preduzećem.

Šubara je odlukom vlade udaljen sa mesta direktora Agencije za privatizaciju, a na današnjoj konferenciji za novinare je negirao sve optužbe koje je na njegov račun izneo ministar privrede Željko Sertić.

Šubara je rekao da će postupiti u skladu sa vladinom odlukom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik