Luka Kotor dobila nagradu za preduzetništvo

Bez autora
Oct 10 2015

Luka Kotor dobitnik je međunarodnog priznanja "Stvaratelji za stoljeća", za doprinos razvoju preduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi. Luka Kotor, koja je ušla na listu 300 najusješnijih preduzeća Jugoistočne Evrope, kandidovana je od strane Unije poslodavaca Crne Gore, saopšteno je iz Luke za Radio Kotor. U periodu od četiri mjeseca, kako se navodi, 192 predlagača predložilo je 334 kandidata iz devet zemalja. Na osnovu bodova koji je svaki laureat dobio, odluku je donio dvanaestočlani Međunarodni nezavisni komitet. Svečanost dodjele nagrada održaće se u martu naredne godine. Biće prisutno 250 zvanica među kojima su državni zvaničnici, diplomate i predstavnici kompanija iz Srednje i Jugoistočne Evrope.

Luka Kotor dobitnik je međunarodnog priznanja "Stvaratelji za stoljeća", za doprinos razvoju preduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi.

„Luka Kotor, koja je ušla na listu 300 najusješnijih preduzeća Jugoistočne Evrope, kandidovana je od strane Unije poslodavaca Crne Gore“, saopšteno je iz Luke za Radio Kotor.

U periodu od četiri mjeseca, kako se navodi, 192 predlagača predložilo je 334 kandidata iz devet zemalja, prenosi Radio Jadran.

Na osnovu bodova koji je svaki laureat dobio, odluku je donio dvanaestočlani Međunarodni nezavisni komitet.

Svečanost dodjele nagrada održaće se u martu naredne godine. Biće prisutno 250 zvanica među kojima su državni zvaničnici, diplomate i predstavnici kompanija iz Srednje i Jugoistočne Evrope.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik