"Viz er" uvodi novi let iz Beograda za Nemačku

Bez autora
Oct 12 2015

Dobra vest za one koji putuju u Nemačku. Niskotarifna aviokompanija "Viz er" uvešće od 28. marta 2016. godine let od Beograda do aerodroma Karlsrue u Nemačkoj, saopštila je ta kompanija. Cena karte će biti od 3.399 dinara i već se mogu kupiti preko sajta wizzair.com. Nova linija do aerodroma Kralsrue/Baden-Baden sa dva leta nedeljno, predstavljaće treću niskotarifnu liniju između Beograda i Nemačke, uz već postojeće linije ka Dortmundu i Minhen-Memingenu. Banjski grad u jugozapadnoj Nemačkoj je smešten nedaleko od granice sa Francuskom i Švajcarskom i poznat je kao turistička destinacija zbog svojih lekovitih izvora, kao i po drugom najpopularnijem tematskom parku u Evropi "Europa Park".

Dobra vest za one koji putuju u Nemačku.

Niskotarifna aviokompanija "Viz er" uvešće od 28. marta 2016. godine let od Beograda do aerodroma Karlsrue u Nemačkoj, saopštila je ta kompanija.

Cena karte će biti od 3.399 dinara i već se mogu kupiti preko sajta wizzair.com.

Nova linija do aerodroma Kralsrue/Baden-Baden sa dva leta nedeljno, predstavljaće treću niskotarifnu liniju između Beograda i Nemačke, uz već postojeće linije ka Dortmundu i Minhen-Memingenu.

Banjski grad u jugozapadnoj Nemačkoj je smešten nedaleko od granice sa Francuskom i Švajcarskom i poznat je kao turistička destinacija zbog svojih lekovitih izvora, kao i po drugom najpopularnijem tematskom parku u Evropi "Europa Park".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik