Porto Montenegro prva na listi marina s najvećim prihvatom

Bez autora
Oct 13 2015

Nautički centar Porto Montenegro u Tivtu našao se na čelu liste od deset novih ekskluzivnih svjetskih marina s obzirom na mogućnosti prihvata najnovijih ultraluksuznih velikih jahti. Jedan od najjačih razloga za takav plasman je činjenica da poslije upravo završene druge faze izgrađe te marine, Porto Montenegro na vez može da prihvati i giga-jahte, dužine čak do 250 metara. Na drugom mjestu liste je marina One Ocean Port Vel u Barseloni u Španiji koja može da primiti jahte dužine do 190 metara, a na trećem mjestu je Grand Harbour Marina u Valeti na Malti, gde mogu da se vezuju jahte dužine do 135 metara, navedeno je u tekstu. Listu od 10 novih marina sačinio je uticajni portal Yaćting Pages.

Nautički centar Porto Montenegro u Tivtu našao se na čelu liste od deset novih ekskluzivnih svjetskih marina s obzirom na mogućnosti prihvata najnovijih ultraluksuznih velikih jahti.

Jedan od najjačih razloga za takav plasman je činjenica da poslije upravo završene druge faze izgrađe te marine, Porto Montenegro na vez može da prihvati i giga-jahte, dužine čak do 250 metara, prenio je portal CDM.

Na drugom mjestu liste je marina One Ocean Port Vel u Barseloni u Španiji koja može da primiti jahte dužine do 190 metara, a na trećem mjestu je Grand Harbour Marina u Valeti na Malti, gde mogu da se vezuju jahte dužine do 135 metara, navedeno je u tekstu.

Listu od 10 novih marina sačinio je uticajni portal Yaćting Pages.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik