U Ljubuškom se otvara poduzetnički inkubator

Bez autora
Oct 22 2015

U petak, 23. listopada s početkom u 11 sati u Ljubuškom će se otvoriti poduzetnički inkubator u okviru Poslovne zone "Zvirići". Poduzetnički inkubator izgrađen je u sklopu projekta "Home grown business" koji financira Europska unija u iznosu od 499.705 eura, kroz program IPA 2011.Poduzetnički inkubator je prva investicija u Poslovnu zonu Zvirići, što će pridonijeti privlačenju drugih investitora te povećanju zapošljavanja u Zapadnohercegovačkoj županiji, kao i razvoju malog i srednjeg poduzetništva.

U petak, 23. listopada s početkom u 11 sati u Ljubuškom će se otvoriti poduzetnički inkubator u okviru Poslovne zone "Zvirići".

Poduzetnički inkubator izgrađen je u sklopu projekta "Home grown business" koji financira Europska unija u iznosu od 499.705 eura, kroz program IPA 2011.

Poduzetnički inkubator je prva investicija u Poslovnu zonu Zvirići, što će pridonijeti privlačenju drugih investitora te povećanju zapošljavanja u Zapadnohercegovačkoj županiji, kao i razvoju malog i srednjeg poduzetništva.

Projekt provodi Razvojna agencija Županije zapadnohercegovačke - HERAG u suradnji s Vladom Zapadnohercegovačke županije, Općinom Ljubuški, Udrugom gospodarstvenika Posušje te Udrugom poljodjelaca u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik