"Imlek" kupio Nišku mlekaru

Bez autora
Oct 29 2015

Beogradska kompanija "Imlek" saopštila je da je potpisala ugovor o kupovini sto odsto vlasništva Niške mlekare, jedne od najvećih u južnoj Srbiji. "Imlek" planira da poveća proizvodnju Niške mlekare i unapredi njen najpoznatiji brend - "Vedro". "Imlek" će kupovinom Niške mlekare ojačati svoju poziciju na tržištu južne Srbije, ali i osavremeniti proizvodnju i unaprediti poslovanje te kompanije. Nakon preuzimanja planirane su i brojne investicije, kako bi se prilagodili proizvodni procesi poslovanja mlekare iz Niša standardima "Imleka", najavio je generalni direktor "Imleka" Ilija Šetka.

Beogradska kompanija "Imlek" saopštila je da je potpisala ugovor o kupovini sto odsto vlasništva Niške mlekare, jedne od najvećih u južnoj Srbiji.

"Imlek" planira da poveća proizvodnju Niške mlekare i unapredi njen najpoznatiji brend - "Vedro".

"'Imlek' će kupovinom Niške mlekare ojačati svoju poziciju na tržištu južne Srbije, ali i osavremeniti proizvodnju i unaprediti poslovanje te kompanije. Nakon preuzimanja planirane su i brojne investicije, kako bi se prilagodili proizvodni procesi poslovanja mlekare iz Niša standardima 'Imleka'", najavio je generalni direktor "Imleka" Ilija Šetka.

"Imlek" je jedna od najvećih mlekara u regionu, a pored Srbije posluje i u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji.

Deo je grupe "Moji brendovi" gde su i kompanije Bambi i Knjaz Miloš, čiji je vlasnik investicioni fond Mid Juropa partners.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik