Veća premija i dobit Triglav grupe

Bez autora
Nov 15 2015

Prema svojoj usvojenoj strategiji Triglav grupa se u prvih devet mjeseci ove godine fokusirala na svoju osnovnu djelatnost – osiguranje. Triglav grupa je poslovala uspješno, a u poređenju sa istim periodom prošle godine vodeća osiguravajuća i finansijska grupa u Adria regionu fakturisala je 4 % veću bruto premiju osiguranja i saosiguranja (718,3 miliona eura) i ostvarila 5 % veću neto dobit (80,9 miliona eura). Detaljniji podaci o poslovanju u prvih devet mjeseci 2015. biće, u skladu sa finansijskim kalendarom društva, objavljeni u petak, 20. novembra 2015. godine.

Prema svojoj usvojenoj strategiji Triglav grupa se u prvih devet mjeseci ove godine fokusirala na svoju osnovnu djelatnost – osiguranje.

Triglav grupa je poslovala uspješno, a u poređenju sa istim periodom prošle godine vodeća osiguravajuća i finansijska grupa u Adria regionu fakturisala je 4 % veću bruto premiju osiguranja i saosiguranja (718,3 miliona eura) i ostvarila 5 % veću neto dobit (80,9 miliona eura).

Detaljniji podaci o poslovanju u prvih devet mjeseci 2015. biće, u skladu sa finansijskim kalendarom društva, objavljeni u petak, 20. novembra 2015. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik