Poslovna zgrada Bobar banke prodata za 5.748.104 KM

Bez autora
Nov 17 2015

Poslovna zgrada Bobar banke u Bijeljini, površine 811 kvadratnih metara, prodata je bijeljinskom preduzeću "Nešković" za 5.748.104 KM. Direktor ovog preduzeća Mladenka Blagojević rekla je da će prostor biti iskorišten za proširenje poslovne djelatnosti ove kompanije. Upoznati smo da je zgrada, koja se nalazi u centru grada, pod zaštitom države i sve promjene koje budu rađene u ovom poslovnom prostoru odnosiće se na unutrašnjost prostora, rekla je Blagovjevićeva novinarima. Licitacija pokretne i nepokretne imovine Bobar banke održana je danas u Bijeljini, nakon što je donesena odluka Agencija za bankarstvo Republike Srpske o prodaji imovine Bobar banke i nakon što je likvidacioni upravnik Mile Maksimović objavio oglas o prodaji.

Poslovna zgrada Bobar banke u Bijeljini, površine 811 kvadratnih metara, prodata je bijeljinskom preduzeću "Nešković" za 5.748.104 KM.

Direktor ovog preduzeća Mladenka Blagojević rekla je da će prostor biti iskorišten za proširenje poslovne djelatnosti ove kompanije.

"Upoznati smo da je zgrada, koja se nalazi u centru grada, pod zaštitom države i sve promjene koje budu rađene u ovom poslovnom prostoru odnosiće se na unutrašnjost prostora", rekla je Blagovjevićeva novinarima.

Licitacija pokretne i nepokretne imovine Bobar banke održana je danas u Bijeljini, nakon što je donesena odluka Agencija za bankarstvo Republike Srpske o prodaji imovine Bobar banke i nakon što je likvidacioni upravnik Mile Maksimović objavio oglas o prodaji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik