Novi Apple Watch 2 biće predstavljen u junu

Bez autora
Nov 18 2015

Apple je odlučio da obraduje svoje klijente još jednim novim uređajem. Reč je o novom Apple Watchu koji bi, prema izveštajima, trebalo da izađe u junu. Ovu informaciju objavila je firma koja zastupa Apple na Tajvanu, kazavši kako će novi model izaći za sedam meseci.Novi uređaj imaće bolju i veću bateriju, i napredniju prednju kameru. U prodaji će se naći krajem iduće godine, piše DigiTimes. Izgled, veličina i rezolucija ekrana ostaju iste. Ipak, biće tu novina kao što je tanji i oštriji Oled ekran. Takođe, imaće bolje čipove za bežični internet koji će omogućiti spajanje na iPhone bez konstante upotrebe Bluetootha.

Apple je odlučio da obraduje svoje klijente još jednim novim uređajem. Reč je o novom Apple Watchu koji bi, prema izveštajima, trebalo da izađe u junu.

Ovu informaciju objavila je firma koja zastupa Apple na Tajvanu, kazavši kako će novi model izaći za sedam meseci. Novi uređaj imaće bolju i veću bateriju, i napredniju prednju kameru.

U prodaji će se naći krajem iduće godine, piše DigiTimes. Izgled, veličina i rezolucija ekrana ostaju iste. Ipak, biće tu novina kao što je tanji i oštriji Oled ekran. Takođe, imaće bolje čipove za bežični internet koji će omogućiti spajanje na iPhone bez konstante upotrebe Bluetootha.

Trenutni Apple Watch koristi Wi-Fi za nadogradnju aplikacija i slanje nekih poruka, ali novi čip omogućiće korisnicima da šalju više podataka.

Očekuje se da će Apple napraviti i više skupih verzija sa titanijumom i platinom, koji će koštati između 1.000 i 10.000 dolara, koliko bi trebalo da košta sat iz zlatne serije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik