"Triglav" povećao premiju osiguranja na tržištu BiH

Bez autora
Nov 23 2015

"Triglav osiguranje" Banjaluka je u prvih devet mjeseci ove godine postiglo rast ukupne premije osiguranja za osam odsto i fakturisalo 7,7 miliona KM premije na tržištu RS, dok je društvo u Sarajevu ostvarilo rast premije od devet odsto. Kako je saopšteno, "Triglav osiguranje" Banjaluka je i u prvih devet mjeseci ove godine svojim profitabilnim poslovanjem nastavilo da osigurava dugoročnu stabilnost i solventnost društva. Rezultati poslovanja "Triglav osiguranja" Banjaluka, u prvih devet mjeseci ove godine, pokazuju porast bruto fakturisane premije u odnosu na rezultate koje smo imali u istom periodu prošle godine. Naš uspjeh u promjeni strukture portfelja u korist imovinskih osiguranja daje nam nadu da se kod naših građana budi svijest o važnosti osiguranja, rekao je Matej Žlajpah, direktor "Triglav osiguranja" Banjaluka.

"Triglav osiguranje" Banjaluka je u prvih devet mjeseci ove godine postiglo rast ukupne premije osiguranja za osam odsto i fakturisalo 7,7 miliona KM premije na tržištu RS, dok je društvo u Sarajevu ostvarilo rast premije od devet odsto.

Kako je saopšteno, "Triglav osiguranje" Banjaluka je i u prvih devet mjeseci ove godine svojim profitabilnim poslovanjem nastavilo da osigurava dugoročnu stabilnost i solventnost društva.

"Rezultati poslovanja 'Triglav osiguranja' Banjaluka, u prvih devet mjeseci ove godine, pokazuju porast bruto fakturisane premije u odnosu na rezultate koje smo imali u istom periodu prošle godine. Naš uspjeh u promjeni strukture portfelja u korist imovinskih osiguranja daje nam nadu da se kod naših građana budi svijest o važnosti osiguranja", rekao je Matej Žlajpah, direktor "Triglav osiguranja" Banjaluka.

Inače, "Triglav grupa", vodeća osiguravajuća i finansijska grupa u Sloveniji i u regionu Adria, uprkos otežanim prilikama na tržištu osiguranja, u prvih devet mjeseci ove godine uspješno je poslovala. U poređenju s prošlom godinom ostvaren je rast od četiri odsto fakturisane bruto premije osiguranja, što iznosi 718,3 miliona evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik