Iduće godine letovi između Tamperea i Zadra

Bez autora
Nov 25 2015

Proteklog tjedna u Tampereu, trećem po veličini gradu u Finskom koji broji 313 tisuće stanovnika, održana je promocija grada Zadra i Zadarske županije. O našim krajevima Fincima su govorili Dražen Grgurović, predsjednik TZ grada Zadra, Zvonko Šupe, direktor TZ GZ, Hrvoje Anić, direktor marketinga hotela Pinija, Paul Šikić, direktor ureda HTZ u Skandinaviji, te Krešimir Kopčić, veleposlanik Republike Hrvatske u Finskoj. Za one Fince koji su inspirirani ljepotama našeg grada odlučili što prije doći u posjet, stigle su odlične vijesti! Naime, najavljeni su izravni letovi između Tamperea i Zadra, a isti će započeti već u 2016. godini. Za početak je planirano 35 chartera tijekom ljetnih mjeseci, posredstvom finske agencije WeTravel.

Proteklog tjedna u Tampereu, trećem po veličini gradu u Finskom koji broji 313 tisuće stanovnika, održana je promocija grada Zadra i Zadarske županije.

O našim krajevima Fincima su govorili Dražen Grgurović, predsjednik TZ grada Zadra, Zvonko Šupe, direktor TZ GZ, Hrvoje Anić, direktor marketinga hotela Pinija, Paul Šikić, direktor ureda HTZ u Skandinaviji, te Krešimir Kopčić, veleposlanik Republike Hrvatske u Finskoj.

Za one Fince koji su inspirirani ljepotama našeg grada odlučili što prije doći u posjet, stigle su odlične vijesti! Naime, najavljeni su izravni letovi između Tamperea i Zadra, a isti će započeti već u 2016. godini. Za početak je planirano 35 chartera tijekom ljetnih mjeseci, posredstvom finske agencije WeTravel.

Letovi iz Tamperea te još sedam finskih gradova dodatno će učvrstiti već sada kvalitetne veze između Finske i Hrvatske u ljetnim mjesecima. Naime, Helsinki je povezan s Dubrovnikom i Splitom kompanijama Finnair i Norwegian, a iz Finnaira su najavljeni i letovi za Pulu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik