U Srbiji predstavnici 25 francuskih firmi

Bez autora
Nov 26 2015

Predstavnici 25 francuskih preduzeća od danas su u trodnevnoj poseti Srbiji i biće im predstavljeni uslovi poslovanja na srpskom tržištu, saopštila je danas Francusko-srpska privredna komora.Privrednici zastupaju mala i srednja preduzeća u oblasti mašinske i automobilske industrije, poljoprivrede i prehrambene proizvodnje, trgovine medicinskom opremom, saobraćaja. Delegacija privrednika će imati priliku i da čuje kakva su iskustva francuskih firmi koje već posluju u Srbiji, kao što su Lafarž i banka Sosijete ženeral, a biće im predstavljen i projekat Beograd na vodi.

Predstavnici 25 francuskih preduzeća od danas su u trodnevnoj poseti Srbiji i biće im predstavljeni uslovi poslovanja na srpskom tržištu, saopštila je danas Francusko-srpska privredna komora.

Privrednici zastupaju mala i srednja preduzeća u oblasti mašinske i automobilske industrije, poljoprivrede i prehrambene proizvodnje, trgovine medicinskom opremom, saobraćaja.

Delegacija privrednika će imati priliku i da čuje kakva su iskustva francuskih firmi koje već posluju u Srbiji, kao što su Lafarž i banka Sosijete ženeral, a biće im predstavljen i projekat Beograd na vodi.

Francusko-srpska privredna komora osnovana je 2005. godine sa ciljem da unapredi bilateralnu saradnju dve zemlje, a okuplja više od 100 preduzeća koja posluju u Srbiji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik