Prehrambeni proizvodi iz BiH na najvećem sajmu u Abu Dabiju

Bez autora
Dec 01 2015

Prehrambeni proizvodi iz BiH na najvećem sajmu u Abu Dabiju uživaju veliku reputaciju. Kompanije iz Bosne i Hercegovine dobile su pravo malo improvizirano selo na jednom od najvećih sajmova hrane u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, koji je u Abu Dabiju otvoren u nedjelju i trajat će do 14. decembra. Firma „Balkan Trading FZE“, čije je sjedište u Abu Dabiju, na ovom sajmu predstavlja bh. brendove: Vispak, Klas, Kent, Sava Semberija, Hepok, Ovako, Voćar, Una, Heljdaeko i Apieko. Ovo nije prvo pojavljivanje bosanskohercegovačke hrane pred izuzetno zahtjevnim kupcima Ujedinjenih Arapskih Emirata. Zahvaljujući zastupniku „Balkan Trading FZE“ najpoznatiji bh. prehrambeni proizvodi se već nalaze u trgovačkim lancima širom Ujedinjenih Arapskih Emirata, a potražnja kupaca za njima je svakim danim sve veća.

Prehrambeni proizvodi iz BiH na najvećem sajmu u Abu DabijuPrehrambeni proizvodi iz BiH na najvećem sajmu u Abu Dabiju uživaju veliku reputaciju.

Kompanije iz Bosne i Hercegovine dobile su pravo malo improvizirano selo na jednom od najvećih sajmova hrane u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, koji je u Abu Dabiju otvoren u nedjelju i trajat će do 14. decembra, javlja bh. novinska agencija Patria.

Firma „Balkan Trading FZE“, čije je sjedište u Abu Dabiju, na ovom sajmu predstavlja bh. brendove: Vispak, Klas, Kent, Sava Semberija, Hepok, Ovako, Voćar, Una, Heljdaeko i Apieko.

Ovo nije prvo pojavljivanje bosanskohercegovačke hrane pred izuzetno zahtjevnim kupcima Ujedinjenih Arapskih Emirata. Zahvaljujući zastupniku „Balkan Trading FZE“ najpoznatiji bh. prehrambeni proizvodi se već nalaze u trgovačkim lancima širom Ujedinjenih Arapskih Emirata, a potražnja kupaca za njima je svakim danim sve veća.

Arapi prije svega ističu kvalitet proizvoda. Iz „Balkan Trading FZE“ objašnjavaju za Patriju kako su se stvorili uslovi da na arapsko tržište uđu i neki novi prehrambeni brendovi proizvedeni u Bosni i Hercegovini.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik