Srbija planira da unapredi filmsku industriju

Bez autora
Dec 01 2015

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas u razgovoru sa glumcem Stivenom Sigalom da će Vlada uraditi sve kako bi pomogla razvoj filmske industrije u Srbiji, što će doprineti ne samo poboljšanju ekonomske situacije, već i promociji zemlje. Vučić je podržao ideju Sigala o otvaranju aikido kluba u Beogradu, kao i angažovanje ovog holivudskog glumca na promociji Srbije. Sigal, koji boravi u višednevnoj poseti Srbiji, istakao je da će Zakon o podsticajima za strane produkcije obezbediti velika finansijska sredstva Srbiji, ali isto tako privući i veliki broj turista. Za razliku od drugih evropskih zemalja, ekonomija u Srbiji polako raste, ocenio je on i dodao da će učiniti sve kako bi na što bolji način promovisao zemlju koju smatra svojom novom domovinom.

Srbija planira da unapredi filmsku industrijuPredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas u razgovoru sa glumcem Stivenom Sigalom da će Vlada uraditi sve kako bi pomogla razvoj filmske industrije u Srbiji, što će doprineti ne samo poboljšanju ekonomske situacije, već i promociji zemlje.

Vučić je podržao ideju Sigala o otvaranju aikido kluba u Beogradu, kao i angažovanje ovog holivudskog glumca na promociji Srbije.

Sigal, koji boravi u višednevnoj poseti Srbiji, istakao je da će Zakon o podsticajima za strane produkcije obezbediti velika finansijska sredstva Srbiji, ali isto tako privući i veliki broj turista.

Za razliku od drugih evropskih zemalja, ekonomija u Srbiji polako raste, ocenio je on i dodao da će učiniti sve kako bi na što bolji način promovisao zemlju koju smatra svojom novom domovinom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik