Istraživaće resurse Šaskog jezera i Bojane

Bez autora
Dec 21 2015

Na osnovu Sporazuma o zajedničkoj realizaciji projekta „Održivi razvoj morskog i obalnog ekosistema Opštine Ulcinj“, Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja raspisalo je Javni poziv za istraživanje i procjenu resursa Šaskog jezera i rijeke Bojane. Cilj ovog Javnog poziva je izrada stručne studije o načinu i mjerama održivog korišćenja ribljeg fonda u ribolovnim vodama Šaskog jezera i rijeke Bojane. Izradom ove studije doprinijeće se održivom korišćenju i boljem upravljanju raspoloživim ribljim resursima Šaskog jezera i rijeke Bojane, navode iz Ministarstva poljoprivrede. Kroz projekat „Održivi razvoj morskog i obalnog ekosistema Opštine Ulcinj“, koji finansira Vlada Kraljevine Norveške u saradnji sa Opštinom Ulcinj i Ministarstvom poljoprivrede i ruralnog razvoja, obezbijeđena su sredstva za izradu stručne studije u iznosu od 10.000 eura.

Istraživaće resurse Šaskog jezera i BojaneNa osnovu Sporazuma o zajedničkoj realizaciji projekta „Održivi razvoj morskog i obalnog ekosistema Opštine Ulcinj“, Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja raspisalo je Javni poziv za istraživanje i procjenu resursa Šaskog jezera i rijeke Bojane.

Cilj ovog Javnog poziva je izrada stručne studije o načinu i mjerama održivog korišćenja ribljeg fonda u ribolovnim vodama Šaskog jezera i rijeke Bojane. Izradom ove studije doprinijeće se održivom korišćenju i boljem upravljanju raspoloživim ribljim resursima Šaskog jezera i rijeke Bojane, navode iz Ministarstva poljoprivrede.

Kroz projekat „Održivi razvoj morskog i obalnog ekosistema Opštine Ulcinj“, koji finansira Vlada Kraljevine Norveške u saradnji sa Opštinom Ulcinj i Ministarstvom poljoprivrede i ruralnog razvoja, obezbijeđena su sredstva za izradu stručne studije u iznosu od 10.000 eura.

Javni poziv je otvoren za sve naučne ustanove koje su registrovane u Crnoj Gori do 20. janura 2016.godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik