Prodat stan čiji kvadrat košta 131.000 evra

Bez autora
Dec 28 2015

Stan u Hongkongu prodat je za rekordnih 70,1 milion evra i reč je o najskupljem stanu u bivšoj britanskoj koloniji, a najverovatnije i u čitavoj Aziji.Neimenovani kupac platio je 131 hiljadu evra za kvadrat stana površine 532 kvadratna metra u rezidencijalnoj četvrti Mid-Level na ostrvu Hongkongu. Stan se nalazi na 46. spratu nebodera i ima terasu od 163 kvadratnih metara s koje se prostire predivan pogled na luku.

Prodat stan čiji kvadrat košta 131.000 EURStan u Hongkongu prodat je za rekordnih 70,1 milion evra i reč je o najskupljem stanu u bivšoj britanskoj koloniji, a najverovatnije i u čitavoj Aziji.

Neimenovani kupac platio je 131 hiljadu evra za kvadrat stana površine 532 kvadratna metra u rezidencijalnoj četvrti Mid-Level na ostrvu Hongkongu, objavili su lokalni mediji.

Stan se nalazi na 46. spratu nebodera i ima terasu od 163 kvadratnih metara s koje se prostire predivan pogled na luku.

Do sada, najviša cena stana u Hong Kongu iznosila 470 miliona hongkonških dolara, plaćena za celi osmi sprat zgrade od dvanaest spratova po imenu Opus Hongkong izgrađene 2012. prema projektu legendarnog američkog arhitekte Franka Gehrija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik