Ulcinj postao top destinacija za kampere

Bez autora
Jan 04 2016

Na ulcinjskoj rivijeri se iz godine u godinu bilježi sve više gostiju koji kampuju. Tome je doprinjela činjenica da duž Velike plaže i Ade ima nekoliko izuzetno atraktivnih kamping prostora. Najviše turista dolazi iz zemalja zapadne Evrope, a tu su skandinavske zemlje, Italija, Švajcarska i Slovenija, kao i Poljaci i Česi. Ulcinj, kao netaknuta ljepota, je za njih postala prava hit destinacija. U kamping i promociju turizma svakako treba ulagati jer je to postao brend u cijeloj Evropi.

Ulcinj postao top destinacija za kampereNa ulcinjskoj rivijeri se iz godine u godinu bilježi sve više gostiju koji kampuju. Tome je doprinjela činjenica da duž Velike plaže i Ade ima nekoliko izuzetno atraktivnih kamping prostora.

Najviše turista dolazi iz zemalja zapadne Evrope, a tu su skandinavske zemlje, Italija, Švajcarska i Slovenija, kao i Poljaci i Česi. Ulcinj, kao netaknuta ljepota, je za njih postala prava hit destinacija, prenosi portal Ul-info.

"U kamping i promociju turizma svakako treba ulagati jer je to postao brend u cijeloj Evropi. Na to treba posebnu pažnju da obrate resorna ministarstva i promoteri crnogorskog turizma kako bi i kod nas kampovi zadovoljili standarde", saopštili su iz ulcinjskog Auto kampa "Safari beach" navodeći da sezona kampera traje često i duže od šest mjeseci.   

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik