Uložiće još dva miliona u "Palmon Bay"

Bez autora
Jan 05 2016

U toku prve faze rekonstrukcije "Palmon Bay hotel&spa" u Igalu uloženo je deset miliona eura, dok se u narednom periodu planira ulaganje još dva miliona eura. Modernizacija i rekonstrukcija starog hotela Centar podrazumijevala kapitalne izmjene unutar, ali i na spoljnim djelovima, pa je Palmon Bay nakon prve faze rekonstrukcije dobio četiri zvjezdice, 163 moderno opremljene sobe, welness i spa centar, otvoreni i zatvoreni bazen, kongresni centar i restoran na krovnoj terasi.

Uložiće još dva miliona u "Palmon Bay"U toku prve faze rekonstrukcije "Palmon Bay hotel&spa" u Igalu uloženo je deset miliona eura, dok se u narednom periodu planira ulaganje još dva miliona eura, saopštila je generalni menadžer hotela, Jelena Đurašković.

Ona je rekla da je modernizacija i rekonstrukcija starog hotela Centar podrazumijevala kapitalne izmjene unutar, ali i na spoljnim djelovima, pa je Palmon Bay nakon prve faze rekonstrukcije dobio četiri zvjezdice, 163 moderno opremljene sobe, welness i spa centar, otvoreni i zatvoreni bazen, kongresni centar i restoran na krovnoj terasi.

“U toku prve faze rekonstrukcije je uloženo deset miliona eura, dok se u drugoj fazi, koja podrazumijeva rekonstrukciju depadansa sa 40 soba i apartmana, te uređenje plaže ispred hotela, planira ulaganje od dva miliona”, kazala je Đurašković Pobjedi.

Investicioni program, kako je dodala, koncipiran je tako da odgovara potrebama tržišta, kao i da doprinese unaprijeđenju turističke ponude destinacije.

“U skladu sa vizijom kompanije i idejom da se radi na podizanju crnogorskog standarda i ekonomije, u hotelu je zaposleno 80 radnika, većinom lokalnih stanovnika. To je i prilika da se nastavi sa obukama i usavršavanjem”, rekla je Đurašković.

Palmon Bay hotel&spa u Igalu dobitnik je nagrade "Divlja ljepota 2015." za najbolji hotel u prošloj godini.

Đurašković je poručila da je nagrada potvrda napora i ulaganja.
Hotel radi tokom cijele godine zahvaljujući sadržajima, od kojih su ključni spa i kongresni centar.

“Do početka naredne sezone planirali smo završetak rekonstrukcije depadansa sa 40 smještajnih jedinica i plaže, nakon čega će hotel raspolagati sa ukupno 204 sobe i apartmana, kao i plažom sa bazenom i dodatnim sadržajima, čime će se zaokružiti ponuda”, rekal je Đurašković.

Ona je dodala da je turizam prioritetni sektor privrede, ali da u ponudi nema dovoljno velikih hotela visoke kategorije.

“Gradnjom više hotela visoke kategorije stvorili bi se preduslovi za cjelogodišnju sezonu”, zaključila je Đurašković.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik