UniCredit Bank najbolji pružatelj usluga financiranja trgovine u BiH

Bez autora
Jan 28 2016

UniCredit je ponovno pokazao da je najbolji partner za internacionalne i domaće kompanije u Centralnoj i Istočnoj Europi, zbog svoje široke mreže, cjelokupne lepeze proizvoda za financiranje trgovine, kompetentnih savjetnika i fokusiranosti na usluge klijentima i tehnologiju. UniCredit će i dalje unaprijeđivati svoje usluge klijentima, investirajući 1,2 milijarde eura u digitalizaciju u iduće tri godine. Grupa UniCredit će također proširiti portfolij proizvoda za financiranje trgovine sa bankarskim platnim obligacijama u svim zemljama u kojima posluje. Veoma smo ponosni što nas klijenti već tradicionalno prepoznaju kao najboljeg pružatelja usluga financiranja trgovine u Bosni i Hercegovini. Naše stručno znanje i iskustvo, te pripadnost Grupi UniCredit koja ima snažnu internacionalnu mrežu omogućavaju nam da osiguramo najbolja rješenja za financijske potrebe naših klijenata.

UniCredit Bank najbolji pružatelj usluga financiranja trgovine u BiHEnrico Minniti, direktor Korporativnog i investicijskog bankarstva UniCredita u Centralnoj i Istočnoj Europi je rekao:

˝UniCredit je ponovno pokazao da je najbolji partner za internacionalne i domaće kompanije u Centralnoj i Istočnoj Europi, zbog svoje široke mreže, cjelokupne lepeze proizvoda za financiranje trgovine, kompetentnih savjetnika i fokusiranosti na usluge klijentima i tehnologiju.

UniCredit će i dalje unaprijeđivati svoje usluge klijentima, investirajući 1,2 milijarde eura u digitalizaciju u iduće tri godine. Grupa UniCredit će također proširiti portfolij proizvoda za financiranje trgovine sa bankarskim platnim obligacijama u svim zemljama u kojima posluje (bankarske platne obligacije su trenutno dostupne u Austriji, Bugarskoj, Njemačkoj, Italiji i Rumunjskoj).˝

Igor Bilandžija, izvršni direktor za Korporativno i investicijsko bankarstvo UniCredit Bank izjavio je ovim povodom: ˝Veoma smo ponosni što nas klijenti već tradicionalno prepoznaju kao najboljeg pružatelja usluga financiranja trgovine u Bosni i Hercegovini. Naše stručno znanje i iskustvo, te pripadnost Grupi UniCredit koja ima snažnu internacionalnu mrežu omogućavaju nam da osiguramo najbolja rješenja za financijske potrebe naših klijenata. Pružanje najkvalitetnijeg nivoa usluge je naša glavna odrednica, a ovakvo priznanje koje je upravo došlo od naših klijenata najbolji je motiv da se i dalje usavršavamo u tom pogledu. ˝

Anketa koja je utemeljena na povratnim informacijama od preko 2.000 međunarodnih kompanija, omogućava klijentima da nominiraju svoja tri najbolja pružatelja usluga financiranja trgovine po regijama. Njihova povratna informacija je također korištena za utvrđivanje rangiranja po zemljama i po proizvodnim oblastima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik