HETA prodaje potraživanje u vrijednosti većoj od 11 milijuna KM

Bez autora
Jan 28 2016

Kompanija za upravljanje imovinom i potraživanjima HETA ASSET RESOLUTION BIH objavila je javni poziv za prodaju kreditnog potraživanja u iznosu većem od 11 milijuna KM, koje je dostupno u otvorenom procesu prodaje.Iz kompanije su naglasili da je potraživanje, između ostalog, osigurano hipotekom na većem broju nekretnina na području Općine Fojnica u Srednjobosanske županije, uključujući komercijalnu zgradu, kao i poslovni i stambeni objekat. Rok za podnošenje pisma namjere za kupovinu ovog potraživanja ističe 22. veljače 2016. godine.

HETA prodaje potraživanje u vrijednosti većoj od 11 milijuna KMKompanija za upravljanje imovinom i potraživanjima HETA ASSET RESOLUTION BIH objavila je javni poziv za prodaju kreditnog potraživanja u iznosu većem od 11 milijuna KM, koje je dostupno u otvorenom procesu prodaje.

Iz kompanije su naglasili da je potraživanje, između ostalog, osigurano hipotekom na većem broju nekretnina na području Općine Fojnica u Srednjobosanske županije, uključujući komercijalnu zgradu, kao i poslovni i stambeni objekat.

Rok za podnošenje pisma namjere za kupovinu ovog potraživanja ističe 22. veljače 2016. godine. Svi zainteresirani imaju priliku da se u idućih mjesec dana upoznaju sa detaljnom strukturom potraživanja kao i zahtjevima kupoprodajnog procesa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik