Indija dobila svoj prvi podvodni restoran

Bez autora
Feb 02 2016

Ako je vaša fasciniranost morskim životom tolika da imate želju da jednog dana uživate u hrani pod vodom, Indija ima pravo rešenje za vas. Restoran “The Real Poseidon” otvorio je svoja vrata u Ahmedabadu, postajući zvanićno prvi podvodni restoran u Indiji. Sva mesta na dan otvaranja bila su rezervisana, a 150 radoznalih gostiju uživalo je u ovom jedinstvenom iskustvu.Prostorija dugačka 6 metara potopljena je u 150.000 litara vode, u kojoj se nalazi oko 4.000 riba i drugih marinskih vrsta. Uprkos tome što će mnogi pretpostaviti da se u njemu pretežno služe riblji specijaliteti, “The Real Poseidon” je zapravo vegeterijanski restoran, specijalizovan za kuhinju Tajlanda, Bangladeša i tradicionalnih indijskih jela. Riba, dakle, nije u ponudi.

Indija dobila svoj prvi podvodni restoranAko je vaša fasciniranost morskim životom tolika da imate želju da jednog dana uživate u hrani pod vodom, Indija ima pravo rešenje za vas.

Restoran “The Real Poseidon” otvorio je svoja vrata u Ahmedabadu juče, postajući zvanićno prvi podvodni restoran u Indiji. Sva mesta na dan otvaranja bila su rezervisana, a 150 radoznalih gostiju uživalo je u ovom jedinstvenom iskustvu.

Prostorija dugačka 6 metara potopljena je u 150.000 litara vode, u kojoj se nalazi oko 4.000 riba i drugih marinskih vrsta. Uprkos tome što će mnogi pretpostaviti da se u njemu pretežno služe riblji specijaliteti, “The Real Poseidon” je zapravo vegeterijanski restoran, specijalizovan za kuhinju Tajlanda, Bangladeša i tradicionalnih indijskih jela. Riba, dakle, nije u ponudi.

Izgradnju ovog zanimljivog arhitektonskog objekta finansirao je lokalni biznismen Barat Bat, koji planira da jednog dana u podvodni restoran uvede živu muziku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik