RAK održao sastanak sa telekom operaterima o smanjenju cijena

Bez autora
Feb 04 2016

U Sarajevu je danas održan konsultativni sastanak predstavnika Regulatorne agencije za komunikacije BiH sa predstavnicima "BH telekoma" iz Sarajeva, "Telekoma Srpske" iz Banjaluke i "Hrvatskih telekomunikacija" iz Mostara u vezi sa sprovođenjem zahtjeva Predstavničkog doma parlamenta BiH o smanjenju cijena mobilne telefonije.Na osnovu zaključaka sa sjednice Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH održane 12. januara, RAK BiH je pokrenuo proces definisanja kratkoročnih mjera koje imaju za cilj poboljšanje uslova za krajnje korisnike, te jačanje konkurencije na tržištu mobilne telefonije.

RAK održao sastanak sa telekom operaterima o smanjenju cijenaU Sarajevu je danas održan konsultativni sastanak predstavnika Regulatorne agencije za komunikacije /RAK/ BiH sa predstavnicima "BH telekoma" iz Sarajeva, "Telekoma Srpske" iz Banjaluke i "Hrvatskih telekomunikacija" iz Mostara u vezi sa sprovođenjem zahtjeva Predstavničkog doma parlamenta BiH o smanjenju cijena mobilne telefonije.

Na osnovu zaključaka sa sjednice Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH održane 12. januara, RAK BiH je pokrenuo proces definisanja kratkoročnih mjera koje imaju za cilj poboljšanje uslova za krajnje korisnike, te jačanje konkurencije na tržištu mobilne telefonije.

Telekom operateri su obavezani da se u roku od 14 dana izjasne o predloženom nacrtu mjera.

U saopštenju iz RAK-a je navedeno da će "javnost biti blagovremeno obaviještena o konačnim mjerama i datumu njihove primjene".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik