Ryanair u Hrvatskoj snizio cijene letova za čak 25%, akcija traje do nedjelje

Bez autora
Feb 07 2016

Europski avioprijevoznik Ryanair pokrenuo je u Hrvatskoj dvodnevnu akciju sa 25% jeftinijim letovima u razdobolju od 1. travnja do 25. svibnja ove godine. Popust se odnosi na sve destinacije iz i prema Osijeku, Puli, Rijeci i Zadru, a tu je i najnovija destinacija Berlin. Treba naglasiti da je jeftinije letove moguće rezervirati od danas u ponoć do nedjelje u ponoć samo na stranicama Ryanaira. Iz Ryanaira poručuju kako u Hrvatskoj posluju sve bolje, destinacija i rezervacija je sve više, pa su se iz tog razloga odlučili na ovaj veliki popust. U trećem fiskalnom tromjesečju zaključno s krajem 2015. godine kompanija je ostvarila više nego dvostruko veću dobit nego u istom razdoblju godine ranije, od 103 milijuna eura.

Ryanair u Hrvatskoj snizio cijene letova za čak 25%, akcija traje do nedjeljeEuropski avioprijevoznik Ryanair pokrenuo je u Hrvatskoj dvodnevnu akciju sa 25% jeftinijim letovima u razdobolju od 1. travnja do 25. svibnja ove godine.

Popust se odnosi na sve destinacije iz i prema Osijeku, Puli, Rijeci i Zadru, a tu je i najnovija destinacija Berlin.

Treba naglasiti da je jeftinije letove moguće rezervirati od danas u ponoć do nedjelje u ponoć samo na stranicama Ryanaira.

Iz Ryanaira poručuju kako u Hrvatskoj posluju sve bolje, destinacija (za sada ih je 21) i rezervacija je sve više, pa su se iz tog razloga odlučili na ovaj veliki popust.

Da podsjetimo, u trećem fiskalnom tromjesečju zaključno s krajem 2015. godine kompanija je ostvarila više nego dvostruko veću dobit nego u istom razdoblju godine ranije, od 103 milijuna eura. Prihodi su joj uvećani 17 posto, na 1,33 milijarde eura.

Ryanair je prošle godine bio prva zrakoplovna tvrtka u svijetu koje je prevezla 100 milijuna putnika na međunarodnim relacijama. U ponedjeljak su povisili prognozu i sada očekuju da će u financijskoj godini prevesti 106 milijuna putnika, milijun više no što su dosada očekivalo.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik