Milioni za razvoj Hercegovine

Bez autora
Feb 08 2016

Predsjednik RS najavio je milionske investicije u Hercegovini, a među najznačajnijim otvaranje ove godine dijaliznog centra u trebinjskoj bolnici za koje će Vlada izdvojiti milion KM. Dodik je rekao da će bolnica dobiti i angio-salu, zahvaljujući donaciji iz Srbije, tako da će biti riješeno pitanje hemodijalize i stvoreni uslovi za efikasnije liječenje kardiovaskularnih bolesti.On je naveo da će prioritetan posao biti i put Ljubinje-Trebinje. Dodik je rekao da ima planove i za stvaranje boljih uslova u školi, ističući da će ove godine biti obnovljena toplotna fasada na Srednjoškolskom centru u Trebinju. Prema njegovim riječima, neće ostati zapostavljeni ni studentski i đački domovi, a biće obnovljeno dosta škola u Hercegovini.

Milioni za razvoj HercegovinePredsjednik RS Milorad Dodik najavio je milionske investicije u Hercegovini, a među najznačajnijim otvaranje ove godine dijaliznog centra u trebinjskoj bolnici za koje će Vlada izdvojiti milion KM.

Dodik je rekao da će bolnica dobiti i angio-salu, zahvaljujući donaciji iz Srbije, tako da će biti riješeno pitanje hemodijalize i stvoreni uslovi za efikasnije liječenje kardiovaskularnih bolesti.

On je naveo da će prioritetan posao biti i put Ljubinje-Trebinje. Dodik je rekao da ima planove i za stvaranje boljih uslova u školi, ističući da će ove godine biti obnovljena toplotna fasada na Srednjoškolskom centru u Trebinju.

Prema njegovim riječima, neće ostati zapostavljeni ni studentski i đački domovi, a biće obnovljeno dosta škola u Hercegovini.  Dodik je poručio da će Kabinet predsjednika i Vlada RS podržati i izgradnju muzeja ikona na Crkvini.

Komentarišući sadašnju srpsku strukturu na nivou BiH Dodik je rekao da je riječ o ljudima koji su "potpuno devastirali poziciju Srpske" i pozvao građane da odbace takvu politiku Saveza za promjene, koji je nazvao "savezom za rikverc".

Dodik je rekao je da je Srpska politički stabilna jer ima stabilnu skupštinsku većinu i Vladu koja izvršava sve poslove, ali da je loš njen politički položaj na nivou BiH jer je ugrožen djelovanjem Saveza za promjene.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik