SAD obezbeđuju pogodnosti za privrednike

Bez autora
Feb 10 2016

Trgovinsko odeljenje ambasade SAD svim zainteresovanim privrednicima omogućuje pogodnosti na sajmu Hanover mese, koji se održava u Nemačkoj, od 25. do 29. aprila. Ove godine na sajmu "HANNOVER MESSE", vodećem tehnološkom sajmu u Evropi, zemlja partner biće Sjedinjene Američke Države.Radi promocije SAD kao investicione destinacije i vodećeg izvora za napredno istraživanje i tehnologiju, biće organizovani „SAD Paviljoni“ u sedam različitih hala, posvećeni automatizaciji u industriji, digitalnoj fabrici, industrijskom snabdevanju, energetici, istraživanju i tehnologijama, kao i investicijama.

SAD obezbeđuju pogodnosti za privrednikeTrgovinsko odeljenje ambasade SAD svim zainteresovanim privrednicima omogućuje pogodnosti na sajmu Hanover mese, koji se održava u Nemačkoj, od 25. do 29. aprila.

 Ove godine na sajmu „HANNOVER MESSE“, vodećem tehnološkom sajmu u Evropi, zemlja partner biće Sjedinjene Američke Države.

Radi promocije SAD kao investicione destinacije i vodećeg izvora za napredno istraživanje i tehnologiju, biće organizovani „SAD Paviljoni“ u sedam različitih hala, posvećeni automatizaciji u industriji, digitalnoj fabrici, industrijskom snabdevanju, energetici, istraživanju i tehnologijama (R&T), kao i investicijama.

Privrednicima iz Srbije, koji se prijave Trgovinskom odeljenju Ambasade SAD u Beogradu, biće omogućen besplatan ulaz, B2B upoznavanje i pregled profila američkih izlagača.

Nakon selekcije, američki izlagač automatski prima mejl koji će mu skrenuti pažnju na zainteresovano lice, što omogućava zakazivanje individualnih sastanaka, savetovalište za investitore. SelectUSA je vladina institucija za navigaciju resursa, pravila i propisa za uspešno investiranje u SAD i logistička podrška pri održavanju sastanaka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik