HETA prodaje potraživanja u Vlasenici, Bosanskoj Krupi i Cazinu

Bez autora
Feb 29 2016

Kompanija za upravljanje imovinom i potraživanjima HETA ASSET RESOLUTION BIH objavila je javni poziv za prodaju dva kreditna potraživanja u iznosu većem od tri miliona KM, koja su dostupna u otvorenom procesu prodaje.Riječ je o potraživanjima čiju strukuturu, između ostalog, čini veći broj aktraktivnih nekretnina u Bosanskoj Krupi, Cazinu i Vlasenici. Na području Općine Vlasenica dostupan je u cijelosti opremljen motel sa devet soba, restoran, poslovni prostor na prizemlju i servisni na nivou suterena.

HETA prodaje potraživanja u Vlasenici, Bosanskoj Krupi i CazinuKompanija za upravljanje imovinom i potraživanjima HETA ASSET RESOLUTION BIH objavila je javni poziv za prodaju dva kreditna potraživanja u iznosu većem od tri miliona KM, koja su dostupna u otvorenom procesu prodaje.

Riječ je o potraživanjima čiju strukuturu, između ostalog, čini veći broj aktraktivnih nekretnina u Bosanskoj Krupi, Cazinu i Vlasenici.

Na području Općine Vlasenica dostupan je u cijelosti opremljen motel sa devet soba, restoran, poslovni prostor na prizemlju i servisni na nivou suterena. Na području Unsko-sanskog kantona, na raspolaganju je hotel u Bosanskoj Krupi, supermarket i vozila u Cazinu.

Svi zainteresovani za ovaj vid investiranja imaju priliku da se u periodu do 18. marta upoznaju sa detaljnom strukturom potraživanja, nekretninama koje su u sklopu potraživanja dostupne, kao i zahtjevima kupoprodajnog procesa.

Osoblje kompanije stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja na kontakt broj telefona +387 33 706 034.

Rok za podnošenje pisma namjere ističe 18. marta 2016. godine.

Više informacija dostupno na www.heta.ba.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik