Stigla ponuda za imovinu Oboda

Bez autora
Mar 15 2016

Kompanija Humci sa Cetinja jedina je dostavila ponudu za kupovinu dva objekta Elektroindustrije Obod, po ponuđenoj cijeni od 140,28 hiljada eura. To je prva ponuda za kupovinu imovine cetinjske fabrike u posljednje četiri godine. Ta kompanija, koja se bavi veleprodajom nafte i naftnih derivata, ukupno je ponudila 140,28 hiljada EUR za kupovinu dva objekta u kojima planira da proširi djelatnost i otvori 16 novih radnih mjesta. Stečajni upravnik će odluku o ponudi donijeti do petka. Zastupnik cetinjske kompanije kazao je da ne vidi razlog da se njihova ponuda ne prihvati, posebno imajući u vidu da je ona jedina prtistigla na oglas.

Stigla ponuda za imovinu ObodaKompanija Humci sa Cetinja jedina je dostavila ponudu za kupovinu dva objekta Elektroindustrije Obod, po ponuđenoj cijeni od 140,28 hiljada eura.

To je prva ponuda za kupovinu imovine cetinjske fabrike u posljednje četiri godine, prenose Dnevne novine.

Ta kompanija, koja se bavi veleprodajom nafte i naftnih derivata, ukupno je ponudila 140,28 hiljada EUR za kupovinu dva objekta u kojima planira da proširi djelatnost i otvori 16 novih radnih mjesta.

Stečajni upravnik, Nikola Vujačić će odluku o ponudi donijeti do petka.

Zastupnik cetinjske kompanije, Duško Jovović kazao je Dnevnim novinama da ne vidi razlog da se njihova ponuda ne prihvati, posebno imajući u vidu da je ona jedina prtistigla na oglas.

“Takođe smo za kupovinu objekata ponudili više nego što je traženo”, dodao je Jovović.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik