Hotel Palma otvara vrata u maju

Bez autora
Mar 16 2016

Hotel Palma u Tivtu sredinom maja dobiće novi, moderan izgled, ali i bogatiji sadržaj. Nakon rekonstrukcije hotela, vrijedne oko dva miliona eura, Tivat će dobiti savremeni gradski hotel sa četiri zvjezdice. U novom hotelu će biti zapošljeno oko 100 radnika, što je za 40 više nego ranije. Rekonstrukcija hotela započeta je u februaru i radovi teku planiranom dinamikom. Trenutno se ugrađuju savremeni sistemi slabe struje, takozvane 'pametne hotelske sobe' i centralizovani sistem i ventilacije i hlađenja. Pri kraju su radovi u spa centru. Ubrzo počinju i radovi na fasadi. Novi hotel će se razlikovati od starog po savremenom dizajnu enterijera i eksterijera. Raspolagaće sa 113 moderno opremljenih soba.

Hotel Palma otvara vrata u majuHotel Palma u Tivtu sredinom maja dobiće novi, moderan izgled, ali i bogatiji sadržaj. Nakon rekonstrukcije hotela, vrijedne oko dva miliona eura, Tivat će dobiti  savremeni gradski hotel sa četiri zvjezdice.

U novom hotelu će biti zapošljeno oko 100 radnika, što je za 40 više nego ranije. Rekonstrukcija hotela započeta je u februaru i radovi teku planiranom dinamikom.

"Trenutno se ugrađuju savremeni sistemi slabe struje, takozvane 'pametne hotelske sobe' i centralizovani sistem i ventilacije i hlađenja. Pri kraju su radovi u spa centru. Ubrzo počinju i radovi na fasadi. Novi hotel će se razlikovati od starog po savremenom dizajnu enterijera i eksterijera. Raspolagaće sa 113 moderno opremljenih soba", navodi se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik