Turistička ponuda Crne Gore u Moskvi

Bez autora
Mar 22 2016

Nacionalna turistička organizacija predstaviće ponudu na međunarodnom turističkom sajmu MITT 2016, koji počinje sjutra. Iz NTO je saopšteno da će ta sajamska manifestacija, koja traje do subote, okupiti oko tri hiljade izlagača iz skoro 190 destinacija svijeta. Očekuje se i približno 100 hiljada posjetilaca, od čega preko 80 odsto turističkih agenata iz čitave Rusije i država sa prostora bivšeg Sovjetskog Saveza. NTO se predstavlja na prostoru veličine 104 metra kvadratna. U okviru prezentacije turističke ponude Crne Gore na štandu NTO svoju ponudu predstaviće turističke organizacije Budve, Bara, Herceg Novog, Tivta, Ulcinja i Kotora, turoperator R-Tours, hotelske grupe Montenegro Stars, Queen of Montenegro, HG Budvanska rivijera.

Turistička ponuda Crne Gore u MoskviNacionalna turistička organizacija (NTO) predstaviće ponudu na međunarodnom turističkom sajmu MITT 2016, koji počinje sjutra.

Iz NTO je saopšteno da će ta sajamska manifestacija, koja traje do subote, okupiti oko tri hiljade izlagača iz skoro 190 destinacija svijeta.

“Očekuje se i približno 100 hiljada posjetilaca, od čega preko 80 odsto turističkih agenata iz čitave Rusije i država sa prostora bivšeg Sovjetskog Saveza”, navodi se u saopštenju.

NTO se, kako se dodaje, predstavlja na prostoru veličine 104 metra kvadratna.

U okviru prezentacije turističke ponude Crne Gore na štandu NTO svoju ponudu predstaviće turističke organizacije Budve, Bara, Herceg Novog, Tivta, Ulcinja i Kotora, turoperator R-Tours, hotelske grupe (HG) Montenegro Stars, Queen of Montenegro, HG Budvanska rivijera.

“Ponudu će predstaviti i kompanije Montenegro Airlines, Beppler i Jacobson, HIT Montenegro– Hotel Maestral, Dukley Gardens i turistička agencija Explorer”, rekli su iz NTO.

Crnogorsku delegaciju predvodiće državni sekretar u Ministarstvu održivog razvoja i turizma, Predrag Jelušić i direktor NTO, Željka Radak Kukavičić.

MITT 2016 se održava tradicionalno u kompleksu Expocentar, na površini većoj od 50 hiljada metara kvadratnih.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik