Novi menadžment u RTB Bor za izlazak iz krize

Bez autora
Apr 10 2016

Ministar privrede u tehničkoj Vladi srbije, izjavio je da će u RTB Bor biti napravljena nova menadžment opcija koja će biti deo menadžmenta iz međunarodnih okvira i deo manedžmenta našeg i postojećeg, kojim ćemo napraviti mogućnost da zajedno sa MMF i stučnim konsultantima kreiramo program izlaska iz krize. Kako je rekao, kompletan materijal će biti završen u naredne dve, tri nedelje, a potom će biti donete određene odluke. Nama je važno da do 28. - 29. maja sve procedure završimo kako bismo zaštitili RTB Bor posle izlaska svih 11 preduzeća u maju mesecu iz procesa restrukturiranja, rekao je ministar. Time će se, prema njegovim rečima, postići ne samo da RTB Bor i četiri hiljade radnika nastave da rade i stvaraju, već ćemo po prvi put imati čistu ekonomsku sliku u državi u kojoj neće biti zaštićenih preduzeća.

Novi menadžment u RTB Bor za izlazak iz krizeMinistar privrede u tehničkoj Vladi srbije, Željko Sertić, izjavio je danas da će "u RTB Bor biti napravljena nova menadžment opcija koja će biti deo menadžmenta iz međunarodnih okvira i deo manedžmenta našeg i postojećeg, kojim ćemo napraviti mogućnost da zajedno sa MMF i stučnim konsultantima kreiramo program izlaska iz krize".

Kako je rekao Sertić, gostujući na TV Pink, kompletan materijal će biti završen u naredne dve, tri nedelje, a potom će biti donete određene odluke.

"Nama je važno da do 28. - 29. maja sve procedure završimo kako bismo zaštitili RTB Bor posle izlaska svih 11 preduzeća u maju mesecu iz procesa restrukturiranja", rekao je Sertić.

Time će se, prema njegovim rečima, postići ne samo da RTB Bor i četiri hiljade radnika nastave da rade i stvaraju, već ćemo po prvi put imati čistu ekonomsku sliku u državi u kojoj neće biti zaštićenih preduzeća.

Dodao je i da će morati da se preduzmu i određene racionalizacije u tom preduzeću, koje će biti veoma pažljivo vođenje u smislu strukture onog što mora da se menja i tehnoloških procesa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik