"Aerodrom Tivat" očekuje više od milion putnika

Bez autora
Apr 14 2016

Aerodrom Tivat se intenzivno priprema za predstojeću ljetnju turističku sezonu, za koju već sada, na osnovu najava, realizovanih i planiranih aktivnosti, očekujemo da će biti rekordna, rekao je direktor “Aerodroma Tivat”. Na osnovu najava avio kompanija koje imaju do sada, gotovo je sigurno da će saobraćaj biti oko 15 odsto veći u odnosu na prošlu godinu, a novosti su već počele letovima Easy Jet-a. Direktor tivatskog aerodroma je naglasio da su neke od najpoznatijih lou kost kompanija najavile letove, kao što su "Ryanair", "Easy Jet", "Wizz air", ali i poznata izraelska kompanija "Israil Travel", što će omogućiti direktne letove iz Crne Gore ka Izraelu. Kako je kazao, "Aerodrom Tivat" veoma ozbiljno radi na provjeri i pripremi tehničke opreme i sistema, kao i kontinuiranom edukovanju zaposlenih.

"Aerodrom Tivat" očekuje više od milion putnikaAerodrom Tivat se intenzivno priprema za predstojeću ljetnju turističku sezonu, za koju već sada, na osnovu najava, realizovanih i planiranih aktivnosti, očekujemo da će biti rekordna, rekao je direktor “Aerodroma Tivat” Jovan Mačić.

"Na osnovu najava avio kompanija koje imamo do sada, gotovo je sigurno da će saobraćaj biti oko 15 odsto veći u odnosu na prošlu godinu, a novosti su već počele letovima Easy Jet-a", istakao je Mačić.

Direktor tivatskog aerodroma je naglasio da su neke od najpoznatijih lou kost kompanija najavile letove,  kao što su "Ryanair", "Easy Jet", "Wizz air", ali i poznata izraelska kompanija "Israil Travel", što će omogućiti direktne letove iz Crne Gore ka Izraelu.

Kako je kazao, "Aerodrom Tivat" veoma ozbiljno radi na provjeri i pripremi tehničke opreme i sistema, kao i kontinuiranom edukovanju zaposlenih.

"Trenutno su u toku obuke i polaganja za obnavljanje licenci iz domena bezbjednosti i sigurnosti za stalno zaposlene, ali i za zainteresovane polaznike, kojima su takve licence neophodne da bi mogli konkurisati za sezonske poslove na Aerodromu", objasnio je Mačić.

On je poručio da očekuje da će broj putnika na Aerodromu Tivat ove godine biti veći od milion.

"Naravno, povećanje saobraćaja zahtjeva i povećanje broja zaposlenih u ljetnjoj sezoni. `Aerodrom Tivat` raspolaže stručnim, obrazovanim, posvećenim radnicima koji veoma odgovorno pristupaju izvršenju svojih radnih zadataka, ali značajan doprinos realizaciji uspješne sezone daju sezonski radnici, pa će i njih morati biti angažovano više nego prethodnih godina", kazao je Mačić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik