Hotel "Helada" otvoren u Tivtu

Bez autora
Apr 14 2016

U Tivtu je juče otvoren hotel “Helada”. Posjeduje restoran sa 70 mjesta, 12 dvokrevetnih soba, do kojih se može doći i liftom, terasu iznad restorana sa 50 mjesta, VIP terasu na krovu hotela. Spoj modernog i rustičnog prožimaju se kroz cijeli enterijer hotela. Udobno opremljen restoran, internacionalna kuhinja, ljubazno osoblje i vrhunska gastronomska ponuda samo su neke od karakeristika koje će se ubuduće vezivati za naš Hotel, saopšteno je iz kompanije “Helada Mont”. Gradonačelnik Tivta presjecanjem vrpce proglasio je hotel zvanično otvorenim. Direktor kompanije "Helada Mont", kazao je da imaju velika očekivanja od turističke sezone i da nestrpljivo očekuju prve reakcije gostiju.

Hotel U Tivtu je juče otvoren hotel “Helada”.Posjeduje restoran sa 70 mjesta, 12 dvokrevetnih soba, do kojih se može doći i liftom, terasu iznad restorana sa 50 mjesta, VIP terasu na krovu hotela.

“Spoj modernog i rustičnog prožimaju se kroz cijeli enterijer hotela. Udobno opremljen restoran, internacionalna kuhinja, ljubazno osoblje i vrhunska gastronomska ponuda samo su neke od karakeristika koje će se ubuduće vezivati za naš Hotel”, saopšteno je iz kompanije “Helada Mont”.

Gradonačelnik Tivta, Ivan Novosel , presjecanjem vrpce proglasio je hotel zvanično otvorenim.

Direktor kompanije "Helada Mont", Vojo Milović, kazao je da imaju velika očekivanja od turističke sezone i da nestrpljivo očekuju prve reakcije gostiju.

“Prateći svjetske trendove, odlučili smo se na ovaj potez, kako bi u prvom redu dodatno razvili svoju ponudu u oblasti ugostiteljstva i hotelijerstva. Ali, i Tivtu pružili iskustvo koje se u Trebjesi pokazalo kao vrhunsko kako u gastronomskom, tako i u smislu usluge, ljubaznosti i prepoznatljivosti, kako na crnogorskom tako i na evropskom tržištu”, kazao je Milović.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik